DDB-XE Multi-titik Pompa Lubrication Electric

barang: DDB-XE gajih Multi Point Electric Lubrication Pompa
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nepi ka 25 Mpa
2.0 ~ 36 Multi titik pikeun pilihan
3. Otomatis waktos presetting pikeun eureun, ngamimitian jeung periode stoke kontrol lubrication

DDB-XE Grease multi titik pompa lubrication listrik dilengkepan mini. sistem komputer, jaman suplai minyak patali, periode eureun, setélan sawenang, formasi volume dahar biasa, sirkulasi otomatis minyak pikeun mastikeun operasi kerja lubrication normal, bari ngurangan konsumsi bahan bakar, nyimpen listrik sarta hemat energi, kinerja DDB- XE grease multi titik pompa lubrication listrik pisan dipercaya, cocog pikeun mesin Metalurgi, mesin semén, karét sarta mesin plastik, mesin conveyor, alat-alat Geter jeung furnaces gas sarta sistem lubrication sejen tur alat-alat lubrication.

Pamakéan DDB-XE gajih Multi Point Electric Lubrication Pompa

  1. Kumaha nutup injectors tangtu:
    Hurungkeun motor jeung ngeureunkeun motor nalika scraper minyak jero tank puteran ka sisi sabalikna ti injector nutup. Screw kaluar injector ieu, cabut cinyusu, rod piston jeung leungeun baju piston, teras nganggo hook pikeun meunangkeun leungeun baju piston badag, hook liang nyeuseup minyak luhureun eta jeung muterkeun 180 °, teras nempatkeun leungeun baju piston jeung rod piston jeung spring. install deui jeung tighten injector deui.
  1. Kumaha ngalereskeun masalah upami teu aya gajih atanapi oli kaluar:
    Nalika injector of DDB-XE gajih multi titik pompa lubrication listrik ngalir euweuh minyak atawa gajih kaluar, éta bisa jadi dibalukarkeun ku hawa dina piston jeung eureun gajih atanapi minyak kaluar.

Lajeng puteran scraper jero tank minyak ka posisi sisi sabalikna ti injector non-kerja, teras eureun motor. Screw kaluar injector non-kerja kaasup cinyusu jeung piston rod, sarta minyak dicokot tina tanki minyak jeung ramo indéks. Pencét minyak dina liang outlet minyak handap sarta maksakeun minyak kana liang piston pikeun ngurangan hawa, jeung saterusna. Malikan deui operasi 5-6 kali pikeun ngaleungitkeun hawa tina liang nyeuseup piston. Lajeng, sanggeus cinyusu dihapus sarta rod piston leutik dipasang deui, injector minyak tightened tur motor dimimitian. Upami oli sareng tekanan normal, sesarna dileungitkeun.

Kode pesenan DDB-XE Multi-Point Electric Lubrication Pump

HSDDB-XE10*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pompa
(3) Series = XE Series (DDB-X Kalayan Kontrol Komputer Mikro)
(4) Titik Lube No. = 1~ 36 pikeun pilihan
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

DDB-XE Multi-Point Electric Lubrication Pompa Data Téknis

modelOutlet No.Max. Tekananmotor teganganmotor dayaJilid tankbeurat
DDB-XE1~361 ~ 3625Mpa380V0.35 ~ 0.55kw8-30L50 ~ 80Kg

HS-XE Digital Témbongkeun Siklus Timer Feature

HS-XE Digital tampilan siklus timer adopts anyar single-chip circuit, dua sét prasetél angka dial switch nu wenang nyetel nilai waktu dua période waktu (TA Niley, TB Niley), cocog pikeun dua parabot lubrication dianggo cyclically atawa hiji. alat-alat lubrication siklus intermittently. Aplikasi timer siklus tampilan digital ieu bisa ngawujudkeun kontrol loop otomatis timed pakakas listrik anjeun, ngaronjatkeun reliabiliti operasi alat lubrication sarta ngaronjatkeun kauntungan ékonomi.
Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngontrol alat pelumasan listrik.

Data Téknis Utama:
– tegangan input ~ 220VAC; ~ 380VAC pilihan
- Kakuatan ≤3VA
- Paké lingkungan:
1. Suhu ambient: -10 °C - +40 °C.
2. Luhurna ≤2000M.
3. Aya henteu oyag signifikan jeung hujan jeung salju serangan.
4. Taya logam corrosive, ngaruksak insulating gas jeung lebu.
- Setélan waktos:

Kode waktosNiley WaktosJarak Waktu
0.1S0.1 KaduaNUJANG KASANGKANG
S1 KaduaNUJANG KASANGKANG
MMenit 11m ~ 999m
H1 Sajam1 jam ~ 999 jam


Sambungan Kawat Listrik HS-XE Digital Tampilan Daur Timer

HS-XE Digital tampilan siklus timer sambungan kawat

DDB-XE Lubrication Pompa Instalasi Dimensi

DDB-XE-Multi-Point-Electric-Lubrication-Pompa-Diménsi