DDB-X Pompa Lubrication Multi-Point

produk: DDB-X gajih Multi Point Pompa Lubrication
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 25 Mpa
2. nepi ka 12 Multi titik sadia
3. Unggal injector bakal tiasa diblokir sakumaha per sarat

DDB-X pompa lubrication multi-titik dirancang pikeun industri mesin pertambangan, mesin wangunan, mesin Geter baja, garis processing semén, mesin pemurnian, tungku pupuk, tungku gas, akar blower jeung sarat parabot lubrication lianna. DDB-X pompa lubrication multi-titik dipaké pikeun ngaganti tradisional, prosés lubrication jieunan aslina pikeun mastikeun operasi normal pakakas, manjangkeun layanan gawé pakakas. Pompa lubrication DDB-X gaduh ukuran leutik, beurat hampang, struktur kompak, suplai gajih anu dipercaya.

Pamakéan DDBX Pompa Lubrication Multi-titik

  1. The DDB-X pompa lubrication multi-titik narima rupa-rupa gajih, nurutkeun sarat keur parabot lubricated nu bisa dipaké ZG-1 mun ZG-3, ZN-2 mun ZN-3 sakumaha lubricating gajih, tapi paduli sagala penetrasi gajih teu tiasa kirang ti 220-250.
  2. Motor dina pompa lubrication DDB-X kudu muterkeun ku arah panah on pompa sakumaha dituduhkeun, disebutkeun, euweuh kaluaran gajih.
  3. Pompa pelumasan multi-titik DDB-X kedah dipasang di tempat anu pas pikeun posisi kerja, sateuacan nganggo pompa anu dipasang dina bagian anu pas dina alat (ogé tiasa ditempatkeun langsung dina taneuh), tank ngeusi gajih sareng compaction. , pompa lubrication DDB-X disambungkeun ka alat ti titik lubrication, ngahurungkeun kakuatan, pompa bakal tiasa jalan. The stroke of DDB-X Pompa nyaeta 17times dina hiji menit kalawan 0.3ml / stroke, mangga perhatikeun yén tank gajih kudu tetep dina kaayaan bersih, mastikeun nyegah adulteration zat asing.
  4. Struktur injector dirancang salaku tipe piston, nu injector non-pamakéan bisa screw kaluar lamun titik lubrication kirang ti 4 angka jeung meunang cinyusu jeung piston kaluar lajeng screw kedap nut of injector, ngan ngajaga perumahan tina piston dina posisi sarua.
  5. The nozzle of injector nu teu matak dilas eureun lubricate nu, disebutkeun eta bakal ngakibatkeun ngompa retakan perumahan, mangaruhan sakabeh pompa lubrication.
  6. Minyak dina kotak gear henteu kedah langkung handap tina tengah batang minyak, upami henteu, éta bakal leungit pelumasan, nyababkeun cacing sareng cimata mangaruhan mesin jalan.

Kode pesenan DDB-X Pompa Lubrication Multi-Point

HSDDB-X8*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pompa
(3) Series = runtuyan X
(4)  Jumlah Outlet Port  = DDB X1 ~ DDB 12 Pikeun Pilihan
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

DDB-X Multi-Point Lubrication Pump Data Téknis

modeloutletMax. Tekanan
(MPa)
Laju Dahar

(ml/stroke)

Dahar Jaman
(Waktos / mnt)
motor daya
(Kw)
Tangki gajih
(L)
beurat
(kg)
DDB-X1120 ~ 250.3 ~ 0.5170.554/1050 ~ 60
DDB-X22
DDB-X33
DDB-X44
DDB-X55
DDB-X66
DDB-X77
DDB-X88
DDB-X99
DDB-X1010
DDB-X1111
DDB-X1212

DDB-X Lubrication Pompa Instalasi Dimensi

DDB-X-Multi-Point-Lubrication-Pompa-diménsi
1. Motor Listrik ; 2. Reservoir gajih; 3. Perumahan pompa; 4. Indikator Tingkat gajih; 5. Kotak baja