DDB ngompa Unsur

barang:DDB Lubrication Pompa Unsur
Kauntungan Produk:
1. Saeutik pisan leakage jero, operasi kuat
2. Baku 8mm tube atawa sambungan tube 10mm pilihan
3. bagian aslina keur runtuyan pompa DDB kami, hirup layanan deui
Dilengkepan Pikeun : Pompa DDB10Pompa DDB18Pompa DDB36

DDB Lubrication pompa Unsur Bubuka

Unsur DDB Pump mangrupikeun bagian pikeun pompa lubrication DDB multi-titik salaku ngagantian unsur pompa sareng bagian pangropéa pompa.
Unsur DDB Pump kedah dilengkepan ku séri pompa DDB asli urang.

Daptar Bagian Unsur Pompa DDB:
1. Unsur Piston ; 2. Perumahan Unsur; 3. Korsi Unsur; 4. Ring Sealing; 5. Sagi genep Fastening
6. Korsi Spring; 7. Ring Sealing; 8. Ring Sealing; 9. Popét ; 10. Bal baja ; 11. Cinyusu;
12. Unsur Bushing; 13. Panutup Panyambung Tube; 14. Flare pas Pikeun Tube 8mm (Standar); Ferrule Pas Pikeun Tube 10mm (Pariksa Gambar Panyambung di handap)Struktur Unsur pompa DDB
Piston elemen pompa ngalir kaluar bari patepung permukaan datar tina aci saendeng dina pompa DDB, minyak atawa gajih ieu pressurized kana chamber unsur. Teras aci saendeng kabukti ka permukaan gilig, piston unsur pompa kapaksa nyorong sareng ngadorong korsi unsur angkat, ngaleupaskeun gajih atanapi minyak kana ruangan unsur, bal baja ditekenan, mindahkeun medium kana tabung. .

DDB Grease Pompa Unsur Mesen Code

HS-DBEL-T8*
(1)(2)(3)(4)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) DBEL = DDB Pompa Unsur
(3) Panyambung Pikeun Ukuran Tube:  T8= Flare Pas Pikeun Tube 8mm (Standar); T10= Ferrule pas Pikeun Tube 10mm
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

DDB Pompa Unsur Bagian

DDB Grease Pompa Unsur Dimensi

DDB Pompa Unsur Dimensi