Klep Campuran Pelumasan Minyak AVE

barang: CLQ Minyak Filter Magnét 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 1bar
2. Ukuran ti 250mm ~ 300mm
3. Maks. laju aliran tina 10 L / mnt. ~ 1600L / mnt.

CLQ filter magnét dipaké pikeun sistem lubrication minyak / alat-alat, tipe CLQ ieu dipasang dina tungtung pipa balik minyak, minyak ngalir kana sistem lubrication ngaliwatan filter magnét kana tank, éta bisa nyaring kaluar pangotor magnét ti saringan lianna.

Laju aliran minyak ngaliwatan saringan magnét CLQ disarankeun 0.23 dugi ka 0.59 m / s. Senar magnét NR-93 nyaéta inti magnét tina saringan magnét.

Mesen Code Of GGQ Grease Pipeline Filter Series

HS-GGQ-P8R*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) GGQ = Grease Pipeline Filter runtuyan GGQ
(3)  P= Maks. Operasi 40Mpa.
(4)  ukuran
(5) Threaded: R = Rc-Tipe Utas; G = G-BSP Tipe Threaded
(6) Kanggo Inpormasi Salajengna

GGQ Grease Pipeline Filter Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions
modelDNDD1D2D3kulawargaH1H2Bdnb
CLQ-252511585651504052505014014418
CLQ-50501601251001905583606518018418
CLQ-80801951601352906053558023018420
CLQ-12512524521018533066539010526518824
CLQ-15015028024021040070041012030023824
CLQ-20020033529526550577043515035523824
CLQ-250250390350320600900525180425231226
CLQ-3003004404003687561045635230500231228