Lubrication-pompa-ZPU-Centralized-Lubrication-Pompa

produk: Pompa Lubrication ZPU-Centralized Lubrication Grease Pompa
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 400bar / 40Mpa / 5800psi
2. Volume tank gajih jeung 40L, 60L, 100L pilihan
3. Tilu rentang lubricating béda tina 133ml / mnt., 233ml / mnt., 400ml / mnt. kalawan 3 kakuatan motor pikeun pilihan

Pompa Lubrication ZPU nyaéta pompa lubrication terpusat dipaké pikeun sistem lubrication gajih kutang atawa dual dimana merlukeun frékuénsi lubricating tinggi, panjang pipe badag tur max. tekanan operasi nepi ka 400bar / 40Mpa, salaku alat of lubricating gajih supplying. Pompa Lubrication ZPU sadia pikeun ngalengkepan kalayan karanjang mobile, host tekanan tinggi, gun gajih na kawat listrik pikeun diwangun ku movable sistem pompa lubrication terpusat, pompa ZPU kalawan karanjang mindeng dipaké pikeun sistem lubrication kutang nu merlukeun frékuénsi lubricating low, saeutik lubricating. titik, volume badag lubricating sarta gampang lubrication mobile.

Pompa pelumasan ZPU mangrupikeun pompa gajih listrik anu didorong ku unit motor gear, pelumas gajih discharged di port outlet tunggal, aya pamindahan gajih opsional salaku sarat pelumas anu béda. ZPU bakal tiasa nransper gajih ka titik lubricating panjang kalayan diménsi leutik pipa lubricating.

Kacatet Sateuacan Operasi Pompa Lubrication ZPU - Pompa Pelumasan Terpusat:
1. Pompa ZPU kudu dipasang dina posisi kerja cocog kayaning hawa ambient katuhu, kirang lebu, adjustment gampang, inspeksi, pangropéa, bisa diumbah jeung gampang gajih ngeusian dina.
2. Pompa ZPU ieu hadé dipasang di puseur sistem lubricating, guna shorten panjang pipa, ngajaga serelek tekanan minimum, ngaktipkeun pompa ZPU dihasilkeun tekanan cukup pikeun nungkulan backpressure ti titik lubrication.
3. Jumlah tangtu gajih kudu ngeusian pikeun operasi munggaran, ngaktipkeun pompa ZPU ngajalankeun dina sababaraha menit, lajeng ngeusian gajih dina ti port inlet ku pompa motor listrik.
4, Motor reducer tina pompa ZPU kudu ditambahkeun kalawan sababaraha Aluminium disulfide pelumas 3 # ngaliwatan colokan curhat, teras suplement dina unggal opat bulan.
5. Pompa ZPU kudu ditempatkeun di jero rohangan, éta kudu nyandak ukuran pelindung pikeun sagala ker atawa dina aplikasi lingkungan kasar.

Mesen Code Of Lubrication pompa ZPU

ZPU08G-40XYBU-380
(1) (2)(3)(4)(5)(6)

(1) Pompa Lubrication Terpusat : ZPU
(2) Pamindahan pompa
: 08 = 8L/jam; 14 = 14 L/h; 24 = 24 L/h
(3) Pompa disetir Tipe
: G= Dipasang ku motor gear flanged, konstruksi IMB5; C = réduksi orbit pikeun motor 3-fase; F = Kalawan tungtung aci bébas;
(4) Kapasitas Reservoir gajih
: 40= 40L ; 60=60L; 100 = 100 L
(5) Tangki Jilid Protection
: XN = Desain baku: embung pikeun gajih; XYBU= Reservoir kalawan low & kontrol tingkat tinggi ku sensor ultrasonic; XB = Reservoir gajih jeung kontrol tingkat luhur jeung low; XV = Reservoir gajih pikeun kontrol tingkat luhur; XL = Reservoir gajih pikeun kontrol-tingkat low
(6) Daya Motor Listrik
: 380VAC Jeung 50Hz / 60Hz

Lubrication pompa ZPU Data Téknis

model:
ZPU Lubrication Pompa Terpusat Tipe
Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 400bar / 40Mpa
Daya Motor:
0.37Kw; 0.55Kw; 1.10Kw

Tegangan Motor:
380V/50HZ; 380V / 60HZ
Tangki gajih:
40L ; 60L ; 100L
Volume dahar gajih:  
135mL / waktos; 235L / waktos; 400L / waktos

Data Téknis Pompa Lubrication ZPU Series:

modelMax. tekenanKamampuhan EmbungJilid DaharMotor Reducerbeurat
ZPU08400bar / 40Mpa40L / 100L135ml / mnt.0.37Kw / 380V76Kgs
ZPU14235ml / mnt.0.55Kw / 380V84Kgs
ZPU24400ml / mnt.1.10Kw / 380V92Kgs

Pompa Lubrication ZPU Dimensi Instalasi

Lubrication-pompa-ZPU-Centralized-Lubrication-Pompa-diménsi

1. Reservoir gajih; 2. Dasar pompa; 3. pompa piston kalawan sambungan flange; 4, Speed ​​ngurangan motor; 5. Ngeusian port G3 / 4; 6. Gajih balik port G3/4; 7. klep kaamanan adjustable; 8. Outlet port G3/4; 9. Nyaring; 10. Pariksa klep

Code40L60L1000.55Kw
60rpm
0.7Kw
100pm
1.5Kw
180rpm
DØ325Ø325Ø500
H82210771027
H1111215271387
L510530575