Unsur Pompa Beka

produk: Unsur Pompa Beka
Kauntungan Produk:
1. elemen pompa pikeun Beka lubrication grease pompa
2. Baku threaded pikeun gampang ngagantian pompa Beka, 1 taun jaminan kawates
3. Persis stroke pangiriman piston, mastikeun dimensi kabugaran antara komponén

Beka Pompa Unsur Bubuka

Unsur pompa Beka diganti kana pompa lubrication Beka, salaku bagian tina ngagantian pompa.

Unsur pompa ieu effected ku kabayang eccentricity nyieun push jeung tarikan gerakan piston sahiji elemen pompa, pikeun nyedot gajih atawa minyak dina chamber unsur, mangka gajih atawa minyak ieu pressurized kana garis pipe bari.
Beka-Pompa-Unsur-Prinsip

Beka Pompa Unsur Mesen Code

HS-BKPEL-M*
(1)(2)(3)(4)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) BKPEL = Tempat Pompa Unsur
(3) M Utas = M20x1.5
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

Pamasangan elemen pompa Beka

Pompa-Unsur-Pamasangan

  • Pompa lubrication kudu eureun bari masang atawa cabut unsur pompa. Pikeun masang elemen pompa, piston kudu tetep ngalegaan sawaréh jeung ngan boga sudut kira 30 derajat, selapkeun piston kana bore perumahan pompa (Tingali Gambar A).
  • Kapala piston unsur meets dina ring tekanan, lajeng pindah unsur pompa dina arah posisi nangtung (Tingali Gambar B). Nepi ka sirah piston ngalir dina garis pituduh alur.
  • Nyepetkeun baud unsur ka perumahan pompa.
  • Lamun ngaleupaskeun unsur pompa, jadi bertentangan jeung léngkah di luhur.
  • Mangga pastikeun piston unsur kedah tetep di jero perumahan na bari nyoplokkeun, teu tinggaleun di perumahan tina pompa lubrication.

Beka Pompa Unsur Dimensi

Beka Pompa Unsur Dimensi