produk: Pompa piston MYCY Axial, Runtuyan 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B pompa
Description: Pompa santunan tekanan kelas
kapindahan: 10, 25(40), 63(80), 160, 250(400) (ml/r)
tekanan laju: 315bar
Laju rotasi: 1500r / mnt pikeun 1.25ml / r ka 60 (80), 1000 pikeun 160ml / r ka 400
Bahan utama: Casting beusi, tambaga, baja jsb.
Kualitas diuji: 100% sateuacan kiriman
Fitur:
- efisiensi volumetric High kalawan kinerja alus bari operasi
- Tekanan operasi tinggi nepi ka 31.5Mpa
- Runtuyan 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B

Karakteristik pompa piston axial MYCY Series:
Runtuyan pompa piston axial MYCY runtuyan ieu 31.5Mpa / 4567.50psi, kelas axial hidrolik, pompa piston tekanan variabel, pompa piston axial ieu jalan handapeun 31.5Mpa tekanan minyak hidrolik tinggi input ka mesin hidrolik kalayan rupa-rupa tekanan, motif hidrolik nepi ka sistem hidrolik pikeun ngahasilkeun motivasi anu ageung. Dina waktos anu sami pompa piston axial tiasa dianggo salaku motor hidrolik.
Numutkeun kabutuhan rupa-rupa variabel ngabentuk pompa di industri, pompa piston axial ieu loba dipaké dina kapal aviation, industri pertambangan, alat metallurgy, alat casting, forging mesin. Karakteristik pompa piston axial séri MYCY nyaéta ukuran kompak pikeun ngahemat ruang kerja, efisiensi operasi anu luhur pikeun ngahémat biaya produksi, sareng umur jasa anu langkung panjang, desain canggih, struktur kompak sareng pangropéa gampang.

Kode pesenan Axial Piston Pump MYCY Series Data Téknis

Pompa Minyak Hidrolik MYCY Tech. Data

Pamasangan Axial Piston Pump MYCY Series

Pompa minyak hidrolik Émbaran MYCY Tech