Klep Campuran Pelumasan Minyak AVE

barang: AVE Minyak / Air Lubrication Pergaulan klep, Air Minyak Divider
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan inlet oli 20Bar, Max. tekanan inlet hawa 6Bar
2. Pelabuhan minyak sareng hawa tina nomer 1 ~ 8 No.
3. Ukuran leutik jeung kinerja bursa panas badag

AVE minyak hawa lubrication Pergaulan klep na divider minyak hawa nu jenis aluminium alloy bahan volume struktur kuantitatif tina minyak hawa Pergaulan divider, kalawan inlet minyak, hiji inlet hawa, hawa sarta port inlet minyak ti 1 nepi ka 8 angka. Utamana lumaku pikeun minyak relief tekanan garis tunggal jeung sistem lubrication hawa.

AVE Minyak Air Lubrication Pergaulan Prinsip klep
Minyak dina klep campuran pelumasan hawa minyak AVE diteken kana port inlet pikeun nyorong bagian 1 ka handap, caket kana permukaan luhur bagian 2 disegel jalur minyak, bari muka inlet minyak ka bagian 3 kalayan ngeusian minyak. , bagian 3 dina aksi minyak pikeun nungkulan spring 4 gaya pindah ka handap, mangka bagian handap bagian 3 minyak kana chamber Pergaulan 5, dina aksi hawa dikomprés ngaliwatan minyak campuran jeung hawa tina minyak. jeung kaluaran outlet minyak. Saatos pengawas suplai minyak ngabongkar, bagian luhur minyak 1 rendah sareng bagian 3 ditarik ku tindakan bagian 4, sareng minyak anu dieusi dina bagian luhur bagian 3 dibuka. Disimpen pikeun siklus salajengna minyak nyiapkeun. Pasokan hawa unggal port tiasa disaluyukeun ku ukuran pambukaan throttle screw.

AVE Minyak Air Lubrication Pergaulan klep Dianggo
1. Rentang média anu diperyogikeun kedah dianggo dina lingkungan anu ditangtukeun.
2. panganteur hawa dikomprés kudu jeung minyak jeung minyak sistem dedicated sambungan pipa jaringan hawa dikomprés, mastikeun dilarang jeung asal kanyahoan séjén tina sambungan jalur suplai hawa, ku kituna ulah kacilakaan.
3. Lokasi instalasi tina minyak jeung minyak campur klep ieu pikaresep pikeun masang kaayaan dina kaayaan alus, bédana hawa leutik, non-corrosive média bagian kapangaruhan, pernah diwenangkeun pikeun masang dina lila ku radiasi suhu luhur kali baking.

Mesen Code of AVE Minyak Pergaulan klep Series

HS-AVE3-* / * / *
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) AVE = AVE Minyak Air Lubrication Pergaulan klep jeung Air Minyak Dividers
(3) Port Outlet No. (Ték Bagan di handap)
(4) Seri Susukan gajih No.: (Ték Bagan di handap)

AVE Minyak Air Lubrication Pergaulan klep Émbaran Téknis

modelTekanan Inlet MinyakTekanan Inlet hawaPalabuhan outletLH
AVE1-*> 20 Bar4 ~ 6 bar14430
AVE2-*/*26450
AVE3-*/*/*38470
AVE4-*/*/*/*410490
AVE5-*/*/*/*/*5124110
AVE6 - * / * / * / * / * / *6144130
AVE7-*/*/*/*/*/*/*7164150
AVE8 - * / * / * / * / * / * / * / *8184170
Seri No.*kapindahan
100.1ml / siklus
200.2ml / siklus
300.3ml / siklus
400.4ml / siklus

AVE Minyak Air Lubrication Pergaulan klep Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions

1. Sealing 2. Spool 3. Klep Poppet 4. Spring 5. Bola karét