Air Grease Lubricating Pompa, APG Series

barang: APG Air Grease Lubrication Pompa
Kauntungan Produk:
1. hawa dioperasikeun, grease lubricating pompa
2. Maks. port outlet gajih pikeun lubricating gancang
3. dilengkepan ku separator minyak-cai, injector na host, hirup layanan deui

APG Air Dioperasikeun, Pneumatic Grease Lubrication Pump Bubuka

APG Series of Air grease lubrication pompa boga kinerja stabil, practicability kuat sarta penampilan alus. Pompa grease pneumatic mangrupikeun alat anu penting pikeun mékanisasi alat suntik minyak atanapi gajih, didorong ku hawa anu dikomprés sareng gaduh alat reciprocating otomatis pikeun otomatis ngabales luhur sareng ka handap. Pikeun pressurize tekenan luhur jeung mawa minyak atawa gajih pikeun kadaharan minyak lubricating.
Pompa gajih hawa Hudsun aman, bisa dipercaya, tekanan kerja tinggi, gajih badag atawa laju aliran kaluaran minyak, gampang beroperasi, efisiensi produksi tinggi, inténsitas kuli low, bakal tiasa nambahkeun rupa-rupa gajih base litium, gajih na viskositas tinggi lianna. minyak, cocog pikeun mobil, traktor, extractors sarta jenis séjén industri mesin dimana ngeusi gajih atawa minyak.

Air Grease Lubricating Pompa, APG Series Bagian
Air Grease Lubricating Pompa, Desain réduksi Noise
Air Grease Lubricating Pompa Gajih Laras
Air Grease Lubricating Pompa, APG Series Dilengkepan selang jeung gun

APG Air Dioperasikeun, Pneumatic Grease Pompa Prinsip Kerja

Hudsun APG Series of Air Grease Lubrication Pump sareng pompa grease hawa diwangun ku pompa piston grease dihubungkeun sareng pompa hawa pneumatic, anu disebut pompa grease hawa pneumatic, kalayan panyimpen gajih pikeun gajih, gun grease, selang karét tekanan tinggi. , sarta gabungan gancang-robah jeung bagian séjén.

1. Bagean luhur tina pompa gajih pneumatic mangrupa pompa hawa, sarta hawa dikomprés asup ka chamber distribution hawa ngaliwatan klep spool, ku kituna hawa asup kana tungtung luhur atawa tungtung handap piston nu, dina urutan piston ka ngabales otomatis dina stroke tangtu pikeun ngabalikeun asupan jeung knalpot.
Bagian tungtung handap tina pompa gajih pneumatic mangrupakeun pompa piston, sarta kakuatan na diturunkeun tina hawa inlet, sarta rod nyambungkeun ditarik dina paralel jeung pompa hawa tetep gerak bulak balik. Aya dua klep cek dina pompa piston, hiji aya di palabuhan inlet minyak sareng disimpen dina rod angkat, anu disebut klep opat suku, sareng aci rod tuang ngageser sealing sareng sealing pesawat korsi klep opat suku. . Séjén port outlet minyak di tungtung rod piston nyaéta klep bal baja, nu linier disegel ku congcot a. Pagawean maranéhanana nyaéta pikeun mindahkeun timbal balik dina sinkronisasi sareng pompa gajih. Nalika rod piston ngalir ka luhur, klep bal baja nutup.
Piring ngangkat disambungkeun ka rod ngangkat lifts gajih ka luhur, gajih ieu ngadorong klep opat laga ka luhur asupkeun pompa, sarta klep bal baja muka ka luhur ka solokan gajih; nalika rod piston ngalir ka handap, klep opat laga ka handap tur ditutup, gajih dina pompa nu squeezed ku rod piston jeung klep bal baja dibuka deui solokan gajih, ku kituna pompa gajih bisa lemes sakumaha angger malik naék.

2. ring piston disegel ieu dipasang dina laras gudang, supados gajih dina tong dipencet ku tekanan cinyusu mun mencet piston ngalawan beungeut gajih, nu bisa ngasingkeun polusi jeung tetep gajih bersih, sarta sakaligus. waktos, pinuh bisa nyerep gajih ku cara maké gajih tina port ngompa.

3. The grease suntik gun mangrupakeun alat salila operasi ngeusian gajih. The gajih tekanan tinggi discharged ti pompa disambungkeun ka selang karét tekanan tinggi tur dikirim ka gun teh. Nozzle gun langsung ngahubungi titik ngeusian gajih anu diperyogikeun, sareng pemicu dianggo pikeun nyuntik gajih kana titik anu diperyogikeun.

APG Air Dioperasikeun, Pneumatic Grease Pompa Ordering Code

HS-Pareum12L4-1X*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) APG = APG Series Of Air Dioperasikeun, Pneumatic Grease Pompa
(3) Jilid Laras gajih  = 12L ; 30L ; 45L (Tingali bagan di handap)
(4)  Panjang Selang = 4m ; 6m ; 10m pikeun pilihan, atanapi ngaropéa
(5)  1 X = Rarancang Desain 
(6) Kanggo Inpormasi Salajengna

item CodeAPG12APG30APG45
Volume Laras12L30L45L
Tekanan Inlet hawa0.6 ~ 0.8Mpa0.6 ~ 0.8Mpa0.6 ~ 0.8Mpa
Proporsi tekanan50:150:150:1
Gajih Outlet Tekanan30 ~ 40Mpa30 ~ 40Mpa30 ~ 40Mpa
Jilid Dahar0.85L / mnt.0.85L / mnt.0.85L / mnt.
DilengkepanNyuntik Gun, SelangNyuntik Gun, SelangNyuntik Gun, Selang
beurat13kgs16kgs18kgs
paket32X36X84cm45X45X85cm45X45X87cm

Kumaha Ngoperasikeun APG Series Of Pneumatic Grease Pompa

(1) Pasang gajih lubricating kana tanki gudang minyak pakakas (atawa selapkeun parabot kana tong baku), tur masangkeunana nurutkeun jumlah diperlukeun. Pikeun nyegah munculna gelembung hawa, gajih dina tong kedah dipencet ka handap sareng permukaan gajihna rata.
(2) Paké gajih nurutkeun musim, umumna make 0 # -1 # litium base gajih dina usum tiis, make 2 # gajih litium di cinyusu jeung gugur, make 2 # -3 # gajih litium dina usum panas, dina urutan ulah viskositas kaleuleuwihan minyak, mangga tambahkeun jumlah leutik aduk minyak tuntas. Catetan: Tetep gajih bersih.
(3) Sambungkeun alat-alat sareng grease gun sareng selang tekanan tinggi. Nalika nyambungkeun, anjeun kedah ngabersihan sendi sareng kencangkeun nut nganggo rengkuh pikeun nyegah bocor minyak.
(4) Nyiapkeun hawa dikomprés 0.6-0.8 MPa.
(5) Pasang gabungan gancang-robah dina pipa tina sumber pneumatic.

Lengkah Operasi Of APG Pneumatic Grease Pompa

– Hurungkeun sumber hawa, selapkeun konektor gancang-robah kana inlet hawa alat. Dina waktos ieu, piston silinder alat sareng piston pompa ngabales kaluhur sareng ka handap, port muffler béak, sareng alatna mimiti jalan normal. Gajih laun-laun ngeusian pipa, tekanan laun-laun naék. Saatos sababaraha waktos, frékuénsi gerak reciprocating ngalambatkeun dugi ka lirén, tekanan gajih dina nilai anu luhur, pompa hawa sareng tekanan gajih aya dina kasatimbangan, sareng tés gajih disuntik. The gun cecekelan gajih tekanan tinggi geus nyuntik ti nozzle gajih. Nalika gajih disuntik, pompa gajih condong henteu saimbang tina kasaimbangan, sareng gajihna dieusi deui ku gerakan reciprocating otomatis. Nalika tekanan gajih ngahontal nilai pangluhurna, pompa otomatis eureun gerak.
– Pariksa naha aya bocor dina unggal bagian sambungan, teras ngalaksanakeun ngeusian gajih.

Pancegahan Jeung Pangropéa APG Air Grease Lubrication Pompa

1. hawa pneumatic dikomprés kudu disaring pikeun nyegah kokotor ti ngasupkeun pompa hawa sarta ngagem bagian tina bagian consumable na silinder. Pamakéan gas anu gampang kaduruk salaku sumber hawa dilarang pisan.
2. Ulah make hawa dikomprés luhur 0.8MPa ulah overloading parabot sarta mangaruhan kahirupan jasa tina pipa tekanan tinggi.
3. The-tekanan tinggi tube karét teu ngidinan bending kuat sarta nyered dina taneuh salila pamakéan, sarta objék beurat bakal mangaruhan kahirupan jasa.
4. Nalika karya di sésana, hawa konektor gancang-robah kudu dihapus, sarta gun minyak-kaeusi kedah nyabut tekanan minyak dina alat-alat ulah tekanan dina selang-tekanan tinggi keur lila.
5. Bagian pompa hawa perlu lubricated rutin.
6. Salila prosés assembly na disassembly, perhatian kudu dibayar ka katepatan tina bagian nu bakal disassembled.
7. Ulah ngabales keur lila tanpa beban, ulah aya gesekan garing sarta mangaruhan kahirupan jasa.
8. Ngalakukeun beberesih sarta perawatan karya alus. Ngabersihan sakabéh sistem petikan minyak dina kurun waktu nu tangtu, cabut bedil gajih tina bedil gajih, sarta ngagunakeun mesin beberesih ngabales sababaraha kali pikeun siram kokotor dina tabung. Ngabersihan tanki gudang sacara teratur pikeun ngajaga tong bersih.

Aplikasi tina APG Air Grease Lubrication Pompa

Air Grease Lubricating Pompa, Aplikasi APG