Air Minyak Pergaulan Lubrication valves - Lubrication Dividers

pelumas The ngalir ka hareup sapanjang témbok tube handapeun aksi hawa dikomprés sarta disemprot ka titik lubrication kalawan ogé titik-titik minyak rupa kontinyu dipisahkeun tina hawa dikomprés. Dina pipa minyak jeung hawa, alatan peran hawa dikomprés, ku kituna minyak lubricating sapanjang témbok jero pipa pindah ka hareup, sarta laun ngabentuk lapisan ipis pilem minyak kontinyu. Aliran minyak sareng hawa anu dibentuk ku campuran blok pencampuran minyak sareng hawa disebarkeun ngaliwatan distributor minyak sareng hawa sareng tungtungna ka titik pelumasan kalayan serelek minyak kontinyu anu saé pisan.
Klep campuran minyak sareng hawa sareng scan distributor ngahontal distribusi multi-tingkat aliran minyak sareng hawa. Alatan peran hawa dikomprés kana bearing, sanajan bagian lubrication geus leuwih tiis, sarta alatan bagian lubrication pikeun ngajaga tekanan positif tangtu, ku kituna luar tina kokotor jeung cai teu bisa intrude, maénkeun sealing alus. pangaruh.