Hydraulic Directional Valve SYP

barang: SYP 4/2 Hidrolik Reversing klep 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan nepi ka 40Mpa / 400bar
2. Operasi tekanan adjustable, tekanan adjustable observasi
3. Ngaganti indikator YKQ + Klep Z4EJF-P, ngahemat biaya sareng ngahémat rohangan masang

4/2 Hydraulic reversing valve SYP series nyaéta grease or hydraulic oil control, pressure adjustable, directional valve updated from the Reversing klep DR4-5 , loba dipaké dina metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, mesin semén, mesin bahan wangunan jeung mesin port laut salaku bagian dina gajih ganda-garis, sistem lubrication terpusat minyak.

4/2 Hidrolik reversing klep SYP runtuyan utamana cocog pikeun industri Metalurgi salaku gancang gerakan Sistim lubrication gajih dina industri metallurgy atanapi dina Sistim lubrication ring pikeun mékanis semén. SYP klep arah hidrolik nyaéta fitur struktur kompak, ukuran leutik, beurat hampang, operasi gampang, stabilitas switching, nilai turun naek tekanan leutik, kalawan tingkat tekanan tinggi, kinerja dipercaya, tekanan intuitif, tekanan adjustable adjustable, nu ngaganti 20Mpa. , 40Mpa klep hidrolik, 4/2 jeung 4/3 solenoid arah klep, sarta klep kontrol tekanan dilengkepan tungtung pipe, switch tekanan, konfigurasi pipa listrik sareng komponenana séjén pikeun ngabentuk sistem lubrication gajih, nu ngurangan gagalna sistem, ngurangan biaya investasi. . Klep arah hidrolik SYP tiasa dipasang nganggo saklar stroke atanapi saklar jarak pikeun ngahontal kadali sadaya sistem pelumasan.

4/2 Hydraulic Reversing Valve Operasi SYP:
4/2 Hidrolik reversing klep SYP runtuyan dua-posisi opat arah otomatis hidrolik arah klep dua gauges tekanan dina pesawat sarta kalawan kabayang leungeun pikeun adjustment tekanan. Kabayang leungeun téh bisa nyaluyukeun tekanan, balikkeun kana jarum jam nu naek tekanan, sabalikna tekanan nurun. Port inlet tina klep reversing hidrolik SYP disambungkeun jeung port outlet pompa, port minyak balik R disambungkeun jeung tank gudang minyak, sarta port suplai minyak I jeung II masing-masing disambungkeun jeung dua pipa suplai minyak. Nalika tekanan kerja ngahontal tekanan presetting, klep otomatis pindah ka garis II, ku kituna pompa lubrication bakal bisa nyadiakeun gajih kana dua pipa keur suplai gajih.

Kode pesenan 4/2 Hidrolik Reversing klep SYP Series

HS-SYP-P220*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) SYP = 4/2 Hydraulic reversing klep runtuyan SYP
(3) P = Maks. tekanan 40Mpa / 400bar
(4) Laju Aliran= 220ml/min. ; 455ml / mnt. (Tingali bagan di handap)
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

4/2 Hidrolik Reversing klep SYP Series Data Téknis

modelMax. TekananLaju AliranNgalihkeun

tekenan

mediumbeurat
SYP-22040Mpa220 ml / mnt.1-35MpaGajih Atawa Minyak6.8Kgs
SYP-45540Mpa455 ml / mnt.1.5-35MpaNLGI0 # ~ 2 #11.7KGS

4/2 Hidrolik Reversing klep SYP Dimensi Instalasi

4/2 Hidrolik arah klep SYP dimensi