- Naha Peryogi Pelumasan Dipikabutuh? -

Nambahkeun gris ku alat pelumasan atanapi sistem pelinciran antara dua permukaan rubbing anu bertentangan, pikeun ngabentuk lapisan film pelincir antifriction, éta bakal ngirepkeun koefisien gesekan, ngirangan gesekan, ngirangan konsumsi listrik. Salaku conto, upami gesekan dumasar kana kaayaan cairan anu saé, koefisien gesekan bakal lumayan rendah, sareng dina titik gesekan ieu antawis film pelincir cair biasana molekul internal pikeun dieunakeun unggal-hiji ku résistansi geser anu handap.
Pelumas atanapi pelatisan antara permukaan gesekan tiasa ngirangan ngagem pelekat, ngagem kacapean lumayan, ngagem lemah sareng ngagem korosi. Upami dioksidasi ditambah dina pelincir, sambetan korosi parantos kondusif pikeun korosi sareng ngagem, atanapi dina agén berminyak, agén tekanan ekstrim, agén tekanan ekstrim tiasa sacara efektif ngirangan ngagem pelekat sareng ngagem kacapean permukaan.
Lubricants tiasa ngirangan koefisién gesekan, ngirangan panas generasi dina gesekan, anu tiasa ngirangan naékna suhu disababkeun ku panas geséran. Ngagunakeun alat pelumasan, sistem pelinciran terpusat tiasa ngaleungitkeun panas anu kéngingkeun ku gesekan, ku cara nyapekeun temp. guna ngendalikeun operasi mékanis dina kisaran suhu anu diperyogikeun.
Beungeut mékanik tiasa dileungitkeun sareng sakuriling paparan média (sapertos hawa, lembab, uap cai, gas korosi sareng cairan, sareng sanésna), supados permukaan logam bakal karat, korosi sareng karusakan saatos waktos. Utamana dina bengkel suhu tinggi sapertos pepelakan metalurgi sareng pabrik kimia, nyaéta korosi anu langkung parah sareng ngagem.
Pelumas pelumas atanapi minyak dina logam teu aya korosi, tapi aranjeunna tiasa dianggo ngasingkeun tina lembab hawa beueus sareng média anu ngabahayakeun. Beungeut logam dibutuhkeun kanggo nganggo jaket ku panétang sareng anti kakisan minyak atanapi gris pikeun nyegah korosi sareng érosi.
Friction ngagem partikel sareng partikel média asing bakal langkung gancang ngagem permukaan gesekan, tapi tiasa dicandak ku sistem minyak pelincir pelumas, teras saringan deui ngaliwatan saringan. Mesin gris atanapi minyak ogé tiasa nyebarkeun lebu sareng sagala jinis sédimén supados tetep bersih tina mesin.
Geser pelincir adsorbed dina permukaan, sanajan ketebalan naék pisan, tapi éta ngagaduhan kamampuan nyerep dampak ti kagét beban, sareng maénkeun peran dina nyéépkeun teuing.
Mesin uap, kompresor, mesin durukan internal nganggo piston, minyak pelumasan henteu ngan ukur tiasa janten peran gesekan pelinciran, tapi ogé ningkatkeun pangaruh kedap, éta henteu bocor dina operasi, ningkatkeun efisiensi gawé.

- Prinsip Kunci Sistem Pelinciran -

  • bener Waktu Pelumasan
    Otomatis ngarobih pelumas pelumasan sareng parantos ngatur waktos, ngajantenkeun fasilitas pangropéa gampang.
  • bener Tempat Instalasi
    Peralatan lubrication atanapi komponén kudu dipasang di tempat kerja anu leres pikeun syarat grease.
  • bener Jumlah Grease
    Katepatan tina dahar greis mangrupikeun konci pikeun sistem pelumasan, teu langkung, jumlahna leres
  • Komponén Diverifikasi Katuhu 
    Pamilihan komponén anu hadé ngeunaan komponén pelumasan henteu ngan ukur ngirit waktos tapi biaya pangropéa
  • Jenis Alat Katuhu
    Milih alat pelumas anu leres parantos saé pikeun panangtayungan alat & sistem pelumasan.

    - Naon Kami nawiskeun ngeunaan Peralatan Pelumasan -

Pumps Grease Lubrication:

Distributor Lubrication:

Sistem Lubrication:

  • Grease, Sistem Lubrication Minyak (Élmu Lubrication Sakabéh Pikeun Pelumas)

Valves Lubrication:

Asesoris Lubrication:

Produk Lubrication

- Teu hariwang Perkawis Lingkungan Upami Milih Barang Urang -

Distributor Lubrication

ngompa lubrication

Lubrication Valves

Peralatan Lubrication - Aplikasi Komponén:
Sagala jinis sistem pelumasan ékskavator - Pelumasan Forklift beurat & Cahaya - Sistem Bahan Pelumasan Bahan Baja - Kabayang beurat Atanapi Traktor Loader Lubrication Baris - Conveyor Belt Lubricates.

Sistem Lubrication Dina Widang Industri:
Mesin Pertambangan- Mesin Kehutanan - Mesin Konstruksi - Mesin Quarrying - Mesin Pertambangan - Mesin Pertanian - Peralatan Runtah & Daur Ulang - Bahan Nanganan Industri.

Harita customer

"Produk sakumaha Abdi peryogi. Bagian pelinciran Cina anu murah, tapi sampurna pikeun kabutuhan kuring. "
Justin Markman
"Sarua asli dina fraksi biaya, pas pisan sareng bagian pabrik. Bakal ngamutahirkeun dina jangka panjang saatos nganggo. ”
Michael Patrick
"Kami leres-leres nganggo distributor ieu salaku gaganti dina proyek pelumasan kami. Kami parios sareng ieu jalan OK sareng hargana saé. Éta cocog sareng operasi anu saé. "
Richard Schneider
"Naha mayar seueur deui pikeun bagian aslina anu mahal? Ieu tiasa dianggo saé waé ... langkung saé leresna. Ieu sampurna pas sareng teu ngagaduhan masalah pisan. ”
Antonio Gorez